<%@LANGUAGE="VBSCRIPT"%> Barbat
RAB

BARBAT

 

 

 

Suveniri Restauranti, kafići, pubovi ... Apartmani, sobe ...
Index HR
Lokacija  
Slike
Kalendar dogadjanja
 
BARBAT

BarbatPrvo mesto, ki ste pričakovali po fantastični ogoljelog Misanjaka se Barbat. Barbačani so spontano mešani moderno s tradicionalnimi in poskušate biti sposoben uživati jedmi iz rib in morskih sadežev.
Rab Barbat
Narejeno kot njihov del mesta Raba nadaljuje proti jugovzhodu Banjol in Barbat. Včasih so ti podeželskih območjih okoli Mesto je polno vinogradov in bogatimi vrtovi. Danes so polne čudovitih hiše in apartmaji z visoko udobje in udobne sobe, družino nastanitve. Značilnosti Barbata niz vzdolž obalne pristana čas, skoraj majhna marina na Pudaricaki se nahajajo v bližini gostov in domačini. Z bližino morja, veliko peščenih plaž in varnost Barbatskog kanalov, ki zapira s kopnim podolgovate Otoček Dolin, privabljajo številne goste, zlasti deskarje in navtike.

To je zanimivo področje in preko številnih majhnih peščena Plaže na območju Pudarica.

Mnogi Barbačani, ki se zanimajo za najem niso pozabili svoje nepremičnine tako vzgojenih ovac, ki se ukvarja v kmetijstvu, pčelarstvomi vina, dobro del v okolju čistih izdelkov upanja za mize gostje.
Pudarica RabRab PudaricaIsland Rab Pudarica
Lovers starin, bo zanimivo še v cerkev in grška trdnjava na hribu Sv Damian. Ko zapusti Barbat, ti prinesel nekaj hrane v pomnilniku hlapnih odors Barbat magriza (Smilja), modro morje in dih preteklosti, ki titra ozračje po vsem otoku.

PudaricaCroatia Barbat
Pudarica BarbatBarbat Pudarica

Mapa Barbat, Gostinski objekti, Zasebne namestitve
 
  Lopar  

 

 

home page


©2005 studio-vem